#basket
New messages Members Forum rules Search RSS
Page 1 of 11
Forum » Other » Trash » Site News Issue (Dominion Template)
Site News Issue
DarkFangle15Date: Monday, 06.06.2011, 09:52 | Message # 1
Group: Blocked
Posts: 11
Awards: 0
Status: Offline
I was working on the site news and on the home page where it says "add entry" then lists some of the latest entries, when i click "add entry" it takes me to a page that says this page does not exist. Could you give me a sample html for the add entry button or help in anyway thanks!
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Monday, 06.06.2011, 15:28 | Message # 2
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
Try giving a screenshot and provide your website url.

As far as I can give a solution without visiting the website,

It's on the server problem. Wait 1-2 Days, it would be fixed.


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
DarkFangle15Date: Wednesday, 08.06.2011, 22:11 | Message # 3
Group: Blocked
Posts: 11
Awards: 0
Status: Offline
http://advancedgaming.ucoz.net/agasitenewsp1.jpg
This is what it looks like before. For somereason the html is messed up.

http://advancedgaming.ucoz.net/agasitenewsp2.jpg
This is what happens when i click on the add status.

http://advancedgaming.ucoz.net/index/status_updates/0-10
Page URL
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Thursday, 09.06.2011, 05:42 | Message # 4
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
DarkFangle15,
Click to view full size


The link is double, re-install your template, It'll be fixed


Attachments: 8202530.jpg(144Kb)


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
DarkFangle15Date: Friday, 10.06.2011, 19:34 | Message # 5
Group: Blocked
Posts: 11
Awards: 0
Status: Offline
which template do i reinstall? all of them? or just a few?
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Friday, 10.06.2011, 19:43 | Message # 6
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
DarkFangle15, Just copy the dominion template's template builder code and paste it on the template builder and built it in the CP as you did first

Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Friday, 10.06.2011, 19:44 | Message # 7
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
DarkFangle15, Next Time Try Replying Fast or Your Thread Will Be Trashed

Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
SezyDate: Wednesday, 15.06.2011, 06:30 | Message # 8
Group: Verified
Posts: 8
Awards: 1
Status: Offline
DarkFangle15, I guess you put extra slash in link url, e.g. <a href"/http://site.com" instead of <a href="http://site.com">

Anyway, the link for adding entry to module is
Code
<a href="/$MODULE_ID$/0-0-0-0-1">Add Entry</a>


Message edited by Sezy - Wednesday, 15.06.2011, 18:20
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Wednesday, 15.06.2011, 07:30 | Message # 9
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
Quote (Sezy)
Anyway, the link for adding entry to module is

<a href="/$MODULE_ID$/0-0-0-0-2">Add Entry</a>


You don't need the slash before $MODULE_ID$


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
SezyDate: Wednesday, 15.06.2011, 18:22 | Message # 10
Group: Verified
Posts: 8
Awards: 1
Status: Offline
Quote (SirDarknight(Tonmoy))
You don't need the slash before $MODULE_ID$

I'd say you need one, because for example, if you're at site.com/news and click on link "$MODULE_ID$/0-0-0-0-2", it will take you to site.com/news/news/0-0-0-0-2, while clicking on link with href from the root, it will take you to site.com/news/0-0-0-0-2 wherever you are smile

I guess topic can be sent to trash wink
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Wednesday, 15.06.2011, 20:03 | Message # 11
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
I think so too.

<--- Closed --->
<--- Trashed --->


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
Forum » Other » Trash » Site News Issue (Dominion Template)
Page 1 of 11
Search: