#basket
New messages Members Forum rules Search RSS
Page 1 of 11
Forum » For webmasters » Template installation » Dominion template problem (2 problems , please help to fix it.)
Dominion template problem
PredatoRDate: Wednesday, 22.06.2011, 19:15 | Message # 1
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
Hello all .

Well , i have downloded dominion template and installed it on my website .
Everything is working good but there are some little buggs/misstakes ,

1)


2)


My website link > http://thethor.ucoz.com/
Thank you very much.


Message edited by PredatoR - Wednesday, 22.06.2011, 19:19
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Wednesday, 22.06.2011, 20:40 | Message # 2
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
Answer of the Question No. 1


It's not any bug. Simply Go to CP>File Catalog>Module Settings>Now Find Fields Of A New Entry Form and Remove the Second Checkbox's Checks From The Fields Which You Don't Want.



Answer of the Question No. 2


I don't have any solution yet


Attachments: 3818179.jpg(28Kb)


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Wednesday, 22.06.2011, 20:46 | Message # 3
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
PredatoR, Your Site doesn't have our copyright. Bring It right now. or We will complain for the copyright violating

Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
PredatoRDate: Wednesday, 22.06.2011, 23:30 | Message # 4
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
SirDarknight(Tonmoy), When i go File Manager , there is not any module settings ..
Quote (SirDarknight(Tonmoy))
PredatoR, Your Site doesn't have our copyright. Bring It right now. or We will complain for the copyright violating
And for copyright relax please .... I am just working an testing everything .

Added (22.06.2011, 23:30)
---------------------------------------------
SirDarknight(Tonmoy), And there is the copyright .

And it is impossible to make a page without

Quote
$POWERED_BY$
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Thursday, 23.06.2011, 14:50 | Message # 5
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
There is a module settings in file catalog. I am not telling about file manager. it's file catalog!!! <_<

Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
PredatoRDate: Friday, 24.06.2011, 20:40 | Message # 6
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
Quote (SirDarknight(Tonmoy))
There is a module settings in file catalog. I am not telling about file manager. it's file catalog!!! dry


I see here some changes , first time you sad to me " file manager " and now you have edited your post and changed " file manager " to " file catalog " .. And you tell me that i am blind noob ? with this post >
Quote (SirDarknight(Tonmoy))
I am not telling about file manager. it's file catalog!!! dry

Btw thank you for help .
 
SirDarknight(Tonmoy)Date: Saturday, 25.06.2011, 05:54 | Message # 7
Group: Verified
Posts: 167
Awards: 6
Status: Offline
PredatoR, I see

This is My Last Warning! Bring The Copyright Back. And Next Time If You Become Un polite To A Staff,Reproof Will Be Guaranteed.

Rules Broken!

Quote (Rules)
Don't Post Thank You In a Reply, Give A Rep or Award



<--- Closed --->


Please Give Me A Reputation or Award If My Post Helps You
 
Forum » For webmasters » Template installation » Dominion template problem (2 problems , please help to fix it.)
Page 1 of 11
Search: