#basket
New messages Members Forum rules Search RSS
Page 1 of 11
Forum » For webmasters » Template installation » everthing is wrong with my site.....guys please help (my site is not showing the dominion template)
everthing is wrong with my site.....guys please help
shadow-runnerDate: Tuesday, 24.01.2012, 12:57 | Message # 1
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
hey guys please help i tried to install (or change) the dominion template....but it got worse....please see my site(gamingarea51.ucoz.com) and tell me whats wrong please....and if nothing can be done to it...please tell me how to change it and make it normal...i mean,change to predefined templates cry cry

Added (24.01.2012, 12:57)
---------------------------------------------
please reply as fast as you can... sad

 
MeepDate: Tuesday, 24.01.2012, 13:05 | Message # 2
Group: Users
Posts: 2
Awards: 0
Status: Offline
You got a standed template on

Watch this

http://www.youtube.com/watch?v=Du_Zp7k7ZnE&feature=player_embedded
 
shadow-runnerDate: Tuesday, 24.01.2012, 13:27 | Message # 3
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
means what...can you broadly explain

Added (24.01.2012, 13:27)
---------------------------------------------
i know it appears to be standard template...but the standard template in real is not like that....i dont know what has happen to it...i think my site has became a hybrid of both (standard as well as dominion)...which obviously i don't want

 
adminDate: Tuesday, 24.01.2012, 14:41 | Message # 4
Group: Verified
Posts: 187
Awards: 8
Status: Offline
shadow-runner, template styles (CSS) available!
 
UndisPutedDate: Wednesday, 25.01.2012, 09:36 | Message # 5
Group: Verified
Posts: 245
Awards: 4
Status: Offline
have you tryed to reinstall the template?

 
shadow-runnerDate: Wednesday, 25.01.2012, 10:27 | Message # 6
Group: Users
Posts: 3
Awards: 0
Status: Offline
@admin....i didn't understood what you said...please explain

@UndisPuted - i tried to install ironman template first but it wen wrong....something different appeared...means the content part was of iron man but images and all were of the custom template only....
than i tried to install the dominion template....and it appeared like this(see my site)
so what should i do now
 
Filip5Date: Wednesday, 25.01.2012, 20:16 | Message # 7
Group: Verified
Posts: 117
Awards: 4
Status: Offline
Delete the site,and start a new one.Then instal the dominion template from the beggining...The problem may be that you still have some old files in your ftp folder,and therefore you are getting this problem...
 
UndisPutedDate: Wednesday, 25.01.2012, 20:32 | Message # 8
Group: Verified
Posts: 245
Awards: 4
Status: Offline
Code
or thats you had an another template before, and now have the old one crashed with the new 1. So you may have to check settings... Cp > settings > Common settings...
check where it says: Site design:

After you have changed the setting, the system will automatically change the design in all modules.

See if it has the same design as your CSS...i may remember i had the same problem long time ago...


just noticed that you had solved the problem biggrin well done....




Message edited by UndisPuted - Wednesday, 25.01.2012, 20:51
 
Forum » For webmasters » Template installation » everthing is wrong with my site.....guys please help (my site is not showing the dominion template)
Page 1 of 11
Search: