#basket
New messages Members Forum rules Search RSS
Page 1 of 11
Forum » For webmasters » uCoz » Feel The Music template
Feel The Music template
Shadow67Date: Wednesday, 04.01.2012, 03:22 | Message # 1
Group: Users
Posts: 5
Awards: 0
Status: Offline
Hey there

i got a few problem with my website if someone could help me i would apreciate alot

First one

i use this template at my website but i wnat to chnage the type od font that is there to one more suitable to the site

http://postimage.org/image/gt6dka6ub/

Second

i want to add video of the music to the post put the videos wont show :S
i tried Bb codes htlm and nothing

http://postimage.org/image/ubuqcseob/

and finally

each time i create a topic ... i redirected the home page to "site news" so i can have separeted post, but each time i want to create a post it shows like this

http://postimage.org/image/u2yj8zgod/

a huge image that block some gadgets and makes the writing a bit dificult

sorry for my bad english

i would like to thank you for the repplies


Message edited by Shadow67 - Wednesday, 04.01.2012, 03:23
 
adminDate: Thursday, 05.01.2012, 01:02 | Message # 2
Group: Verified
Posts: 187
Awards: 8
Status: Offline
So, what do you want to do with the font?
Show me how you use BB codes for music and videos?


Message edited by admin - Thursday, 05.01.2012, 01:26
 
Shadow67Date: Thursday, 05.01.2012, 01:50 | Message # 3
Group: Users
Posts: 5
Awards: 0
Status: Offline
hey smile

my first problem i fixed

http://up4music.ucoz.com/ as u can see the tittle .

the second one is when i create a post i would like to add a youtube video to the description but i dunno the codes:S

do i need to change some thing?

the third one is when i create a new post instead of showing centered with the template it shows like this

http://postimage.org/image/qgqiik21j/
 
Filip5Date: Thursday, 05.01.2012, 01:58 | Message # 4
Group: Verified
Posts: 117
Awards: 4
Status: Offline
To your second post; When adding an video,you should use tags [youtube]JFwCCL0Vh6U[/youtube].You can change green color to your own video.Just paste the url of the video between those tags...
 
Shadow67Date: Thursday, 05.01.2012, 02:04 | Message # 5
Group: Users
Posts: 5
Awards: 0
Status: Offline
nop dont work :S

as you can see

http://postimage.org/image/60oort6jb/0f0d90c9/
 
adminDate: Thursday, 05.01.2012, 02:06 | Message # 6
Group: Verified
Posts: 187
Awards: 8
Status: Offline
Why you don't use Multumedia -> Insert video (YouTube...)

My code:
Code
[video]http://youtu.be/4E4hCTrX7pw[/video]
 
Shadow67Date: Thursday, 05.01.2012, 02:12 | Message # 7
Group: Users
Posts: 5
Awards: 0
Status: Offline
woking smile had to set in the page that says BB Codes

the third part is the one that idont have a clue sad

as you can see in a post biggrin

http://up4music.ucoz.com/news/drive_2011_soundtrack/2012-01-05-18


Message edited by Shadow67 - Thursday, 05.01.2012, 02:17
 
adminDate: Thursday, 05.01.2012, 02:19 | Message # 8
Group: Verified
Posts: 187
Awards: 8
Status: Offline
I need see your CSS code...
Sorry, but I don't see this bug sad
 
Shadow67Date: Thursday, 05.01.2012, 16:52 | Message # 9
Group: Users
Posts: 5
Awards: 0
Status: Offline
I must thank you to you admin u did a awaseome job with the css even fixed the search code smile

thank you biggrin
 
JenyaDate: Saturday, 14.04.2012, 13:13 | Message # 10
Group: Users
Posts: 2
Awards: 0
Status: Offline
My Bro has this problem with the website too...

Look here:
http://erizoncraft.ucoz.com/Untitled.jpg
http://erizoncraft.ucoz.com/Untitled2.png

What should I do to fix this?
 
UndisPutedDate: Sunday, 15.04.2012, 23:51 | Message # 11
Group: Verified
Posts: 245
Awards: 4
Status: Offline
Jenya, Could you gimme you CSS code and template code here please...Ill take a look at it...Or change back to default template, and reinstall everything...

 
JenyaDate: Monday, 23.04.2012, 18:54 | Message # 12
Group: Users
Posts: 2
Awards: 0
Status: Offline
it's just the regular default CSS and the defaul Template, I installed this template on top of the 'Design # 971'.

Added (23.04.2012, 18:54)
---------------------------------------------
so no one helps me :/

 
Filip5Date: Monday, 23.04.2012, 19:33 | Message # 13
Group: Verified
Posts: 117
Awards: 4
Status: Offline
Jenya, please provide your website link,and describe your problem once again please...

Message edited by Filip5 - Monday, 23.04.2012, 19:34
 
UndisPutedDate: Monday, 23.04.2012, 23:01 | Message # 14
Group: Verified
Posts: 245
Awards: 4
Status: Offline
Quote (Jenya)
My Bro has this problem with the website too...

Look here:
http://erizoncraft.ucoz.com/Untitled.jpg
http://erizoncraft.ucoz.com/Untitled2.png

What should I do to fix this?


This is his problems, and site links. I would have tried to restore your template, and installed music template again.


 
Filip5Date: Monday, 23.04.2012, 23:20 | Message # 15
Group: Verified
Posts: 117
Awards: 4
Status: Offline
Undis is right,you probably made a mistake during uploading template... Reinstall it...
 
Forum » For webmasters » uCoz » Feel The Music template
Page 1 of 11
Search: